Logo-08-01

Miljön är vår sak!

Miljön är viktig

Smart Måleri tillämpar ett kvalitets- och miljösystem som tillsammans med personalens kompetens garanterar att vi levererar tjänster och produkter enligt uppgjorda avtal och kundernas förväntningar.
Kvalitets- och miljösystemet är utformat så att det leder till ständiga förbättringar av våra processer och rutiner samt att vårt utbud och kompetens ständigt utvecklas.

Smart Måleri's miljöpolicy är att använda och hantera material så att såväl personlig som yttre miljö påverkas så lite som möjligt genom kretsloppsagerande skall minimera förbrukning av naturens resurser.

Våra mål
Alla våra målare och all övrig personal är utbildad i Smart Måleri's kvalitets- och miljösystem. Detta är ett system som förenklar vårt kvalitetsarbete och vårt miljötänkande för att minimera vår avfallshantering och restavfall.

Materialval
Vid materialval och rådgivning till beställare beaktar vi, förutom pris och funktion även produktens miljöpåverkan. Val av produkter och hjälpmedel sker på ett sådant sätt att miljöpåverkan blir så liten som möjligt.
Smart Måleri tillämpar även utbytesregeln vid materialval.